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La naissance d'une rue gourmande par l'opiniâtreté d'un homme : la rue de la Porte-de-la-Monnaie à Bordeaux

Résumé :

This paper focuses on the "gourmet street" of Porte de la Monnaie in Bordeaux, which features a diverse range of restaurants. The metamorphosis of this street was born out of the stubbornness of one entrepreneur, Jean-Pierre Xiradakis. The entrepreneurial success of Xiradakis is examined, as well as the features and development history of this "gourmet street".

Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal.univ-angers.fr/hal-03084967
Contributeur : Okina Université d'Angers <>
Soumis le : lundi 21 décembre 2020 - 14:34:27
Dernière modification le : mardi 22 décembre 2020 - 03:28:54

Identifiants

  • HAL Id : hal-03084967, version 1
  • OKINA : ua1028

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Citation

Philippe Callot. La naissance d'une rue gourmande par l'opiniâtreté d'un homme : la rue de la Porte-de-la-Monnaie à Bordeaux. Espaces tourisme & loisirs, Editions touristiques européennes, 2012, pp.39 - 45. ⟨hal-03084967⟩

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