Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Poster

Effects of in vitro and in vivo dietary supplementation with saponins on rumen fermentation with particular reference to volatile fatty acids, ammonia and methane

Type de document :
Poster
Liste complète des métadonnées

https://hal.univ-angers.fr/hal-03247963
Contributeur : Okina Université d'Angers <>
Soumis le : jeudi 3 juin 2021 - 12:08:50
Dernière modification le : mardi 22 juin 2021 - 03:09:03

Identifiants

  • HAL Id : hal-03247963, version 1
  • OKINA : ua11277

Collections

Citation

Alexandre Budan, Nicolas Tessier, Pierre Chicoteau, David Guilet, D.R. Ruiz, et al.. Effects of in vitro and in vivo dietary supplementation with saponins on rumen fermentation with particular reference to volatile fatty acids, ammonia and methane. 5th Greenhouse Gases and Animal Agriculture Conference, 2013, Dublin, Ireland. Advances in Animal Biosciences, 2013. ⟨hal-03247963⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

6

Téléchargements de fichiers

2