Organoleptic quality of the carrot. Importance of variety and location of production in the perception of sensory quality of carrot - Université d'Angers Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2014

Organoleptic quality of the carrot. Importance of variety and location of production in the perception of sensory quality of carrot

B. Navez
  • Fonction : Auteur
V. Cottet
  • Fonction : Auteur
F. Villeneuve
  • Fonction : Auteur
Michel Jost
  • Fonction : Auteur
F. Latour
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03283816 , version 1 (12-07-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03283816 , version 1
  • OKINA : ua12297

Citer

B. Navez, V. Cottet, F. Villeneuve, Michel Jost, F. Latour, et al.. Organoleptic quality of the carrot. Importance of variety and location of production in the perception of sensory quality of carrot. Carrot and other Apiaceae International Symposium, 2014, Angers, France. ⟨hal-03283816⟩
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