Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Organoleptic quality of the carrot. Importance of variety and location of production in the perception of sensory quality of carrot

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.univ-angers.fr/hal-03283816
Contributeur : Okina Université d'Angers <>
Soumis le : lundi 12 juillet 2021 - 11:13:30
Dernière modification le : mardi 13 juillet 2021 - 03:55:57

Identifiants

  • HAL Id : hal-03283816, version 1
  • OKINA : ua12297

Citation

B. Navez, V. Cottet, F. Villeneuve, Michel Jost, F. Latour, et al.. Organoleptic quality of the carrot. Importance of variety and location of production in the perception of sensory quality of carrot. Carrot and other Apiaceae International Symposium, 2014, Angers, France. ⟨hal-03283816⟩

Partager

Métriques